The Glitch Mob på Dans Dakar
Publicerat den 12 augusti, 2014
Lite senare tar jag och promenerar ner mot hamnen och The Glitch Mobs spelning. Glädjande nog är det riktigt mycket folk som står och trycker framför scenen. Men jag blickar även ner mot vattnet där stora ytor för mat och dryck är avsatt och även där är det fullsatt av människor som njuter av musiken, men fördrar antagligen att även att njuta av en fantastisk vacker utsikt över Riddarfjärden och Västerbron istället för att trängas i ett publikhav. Jag blir än en gång påmind om att det verkligen är en otroligt bra och vacker inramning. Jag avnjuter The Glitch Mobs spelning en stund och det är riktigt bra. Tack vare att de är tre personer på scenen så finns det alltid någon som jobbar med att hålla kontakt med publiken så det finns inte någon chans att pausa.

Band: The Glitch Mob

Datum: 9 augusti 2014

Plats: Dans Dakar

Ort: Stockholm

Arrangör: Dans Dakar

Läs alla inlägg om Dans Dakar | The Glitch Mob

Våra senaste spelningar: