Krönika: HX i Helsingborg
Publicerat den 31 augusti, 2014
Det är tydligt att man har ansträngt sig för att det skall finnas något för alla på HX.

Under tre dagar kan man prova på olika sportaktiviteter på Gröningen, titta på världsrekordförsök i pogostick, titta på graffitikonst, åka helikopter och ribbåt. Man kan även lyssna på musik, alltifrån barockmusik i Mariakyrkan till Looptroop på Hamntorget. Teatern har öppna repetitioner, nattklubben The Tivoli ordnar konserter med med lokala förmågor och även med mer kända som Sylvester Schlegel.I Glädjetältet i Stadsparken underhåller t ex spexarna Madaroarna och om man tröttnar på allt detta kan man besöka medeltidsområdet vid Kärnan.

Det finns mat från all världens hörn och det lokala bryggeriet ordnar ölprovningaroch möjlighet att testa kommande produkter.Det hela är ambitiöst, välordnat och engagerar stora delar av kultur- och näringslivet i Helsingborg och är riktigt lyckat.

Det enda som kastar grus i maskineriet är att vädret under just denna helg är väldigt regnigt men tillräckligt många vågade sig ut för att det skulle vara riktigt trivsamt.

Datum: 29-31:e Augusti 2014

Ort: Helsingborg

Alla inlägg:

 

Share
Läs alla inlägg om Helsingborg | HX

Våra senaste spelningar: