Mando Diao på HX
Publicerat den 30 augusti, 2014
Jag skall ärligt säga att jag aldrig har haft ett nära förhållande till Mando Diao, jag har hört deras låtar och tittat på livespelningar på Youtube men inte förrän dom klev på scenen på ett fullsatt Hamntorg i Helsingborg kan jag säga att jag verkligen började fatta vad det handlar om.

Dom inleder med en gripande hyllning till Kristian Gidlund innan dom öppnar med If I don´t have you i en fantastisk version. Sen följer en parad av deras bästa låtar fram tills dom går i mål en och en halv timme senare med sista extranumret Strövtåg i Hembygden.

Dom kastar sig mellan melankoli, publikfriande ös och teatraliskt agerande på scenen och dom klarar det med glans.

Jag har blivit ett fan!

Betyg: (5/5)

Band: Mando Diao

Datum: 29 augusti 2014

Plats: Hamntorget

Ort: Helsingborg

Arrangör: HX

Text och bild av: Michael Lennartsson

Läs alla inlägg om Helsingborg | HX | Mando Diao

Våra senaste spelningar: