Looptroop Rockers på HX
Publicerat den 31 augusti, 2014
Looptroop Rockers är sista akten på HX andra dag. Dom inleder med Hälsa Hatarna och man hör direkt att detta kommer att bli en bra konsert. Dom är tighta, har åsikter, attityd och är arga men inte utan humor.

Deras starka melodier och catchy refränger tillsammans med en entusiastisk publik gör detta till en upplevelse värd att minnas. Dom blandar låtar från hela sinkarriär, både hitarna och det lite mer svårtillgängliga. Värt att nämna är att dom släpper ett nytt album den 29:e oktober med titeln ”The Naked Swede”

Betyg: (4/5)

Band: Looptroop Rockers

Datum: 30 augusti 2014

Plats: Hamntorget

Ort: Helsingborg

Arrangör: HX

Text och bild av: Michael Lennartsson

Läs alla inlägg om Helsingborg | HX | Looptroop Rockers

Våra senaste spelningar: