The Royal Concept på This Is Hultsfred
Publicerat den 31 maj, 2014
The Royal Concept går på RP-scenen som ett av festivalens headliners. Jag har sett dem ett antal gånger tidigare och blir alltid så himla glad av deras musik. Vi får höra att det alltid har varit en av deras drömmar att stå på den klassiska marken här i Hultsfred.

De får igång publiken riktigt bra med sin galloperande dansvänliga musik och ”Cabin Down Below” är en av flera låtar som får ett fantastiskt gensvar och allsång. Vi får höra tillexempel ”On Our Way” och på sista låten ”D-D-Dance”  blir det sånt jävla drag på ren svenska.

Jag ser också att Project Bongo har hittat hit och dansar och sjunger gladeligen med i alla låtar. Regnet och den kylslagna luften gör inget för publiken. Jag vet inte vad det är, men The Royal Concept tar tag i hjärtat mitt och vrider om på ett riktigt, riktig bra sätt. Det är som det ska: Rent magiskt vid Hulingens strand.

Betyg: *****(5/5)

Band: The Royal Concept

Datum: 30 maj 2014

Scen: RP scenen

Ort: Hultsfred

Arrangör: This Is Hultsfred 

Läs alla inlägg om The Royal Concept | This is Hultsfred

Våra senaste spelningar: