The Happy Hippo Family på Bråvalla
Publicerat den 27 juni, 2013
Vi har följt The Happy Hippo Family under det senaste året lite överallt i landet så det är med stor glädje jag ser att de är ett av banden som öppnar vad som ser ut att kunna bli en av Sveriges största festivaler.

Det är aningen svår att hitta till de mindre scenerna som går under namnen ”Hangar”, man tar höger vid vita scenen, in i gränden, förbi alla toaletterna, och sväng vänster, in i den gräsklädda kullen bakom alla flamingosarna. Så klart.

Inne i den lilla hangaren sjuder det, en hel del har hittat dit, jag uppskattar till ca ett 100-tal, de hoppar och dansar och sjunger med. Vi får höra låtar som ”Mustache”, ”Monaco, McGordon & Me” och ”Summer Serenade”. The Happy Hippo Family levererar som vanligt en härlig energi, får igång publiken och man blir superglad av att höra dem! Ett kärt återseende som jag är glad att de inleder helgen för mig!

Betyg: *****

Band: The Happy Hippo Family

Datum: 27 juni 2013

Plats: Bråvalla, Hangar 86

Ort: Norrköping

Arrangör: FKP Scorpio

Våra senaste spelningar: