Live at Heart: TÖKPB
Publicerat den 9 september, 2012
TÖKPB spelade i St Nicolai kyrkan. Det är en väldigt spännande sammansättning av olika ljudkällor. Med synt, orgel, bas och trummor så skapar de en väldigt annorlunda och intressant musik som jag egentligen inte kan placera i en specifik genre, jag vill kort bara säga att det är spännande och jag vill höra mer. Det är en tyngd i musikens grund och hela tiden finns där melodier från orgeln och synten sen när man minst anar det så dyker det upp nyskapande ljudeffekter.

Att de spelar i en kyrka ger en obeskrivbar akustik, helt otroligt så tydligt ljuden framhävs. Visuellt så skulle jag gärna se dem på något annat ställe, det är inte det mest spännande ljuset och det är något som jag tror skulle göra mycket för helhetsintrycket. Nu blir det väldigt opersonligt och ingen kontakt med publiken alls.  Men jag är här för musiken och den vill jag som jag redan nämn höra mer av.

Betyg: ***** Band: TÖKPB Datum: 8 september 2012 Plats: St Nicolai kyrkan, Live At Heart Ort: Örebro

Är du med i ett av banden eller av annan anledning vill  använda bilderna? LiveNews.se låter alltid banden använda bilderna lågupplöst med vattenstämpel helt gratis. Bilderna kan även köpas högupplösta.

Kontakta lotta(a)livenews.se vid frågor eller för fler bilder.


Våra senaste spelningar: