Live at Heart: In Bloom
Publicerat den 8 september, 2012
In Bloom är en trio från Dalarna som turnerat en hel del tidigare. Det märks att de är rutinerade på scenen och speciellt sångaren levererar ett himla drag och har en bra publikkontakt. Musiken är rock och ganska snabbt, det svänger. De är tajta på scenen och det märks att dom har roligt.

Vi får höra låtar som ”Seven Days”, ”Compelation” och ”Mindless Robots”. De avslutar med låten ”Three Seconds” som kommer från nya plattan. De har emellanåt lite plötsliga och oväntade inslag, sådär så man hoppar till. ”oj, vad var det där?!” och på ett riktigt bra sätt, de håller en vaken, på tårna och dansandes.

Betyg: *****
Band: In Bloom
Datum: 8 september 2012
Plats: Harrys – våning 3, Live At Heart
Ort: Örebro

 


Är du med i ett av banden eller av annan anledning vill  använda bilderna? LiveNews.se låter alltid banden använda bilderna lågupplöst med vattenstämpel helt gratis. Bilderna kan även köpas högupplösta.

Kontakta lotta(a)livenews.se vid frågor eller för fler bilder.


Läs alla inlägg om Harrys | In Bloom | Live at Heart 2012 | Örebro

Våra senaste spelningar: