Live at Heart: The Old Sound Got Cancelled
Publicerat den 8 september, 2012
Ja, jag erkänner… jag gick tokfel på väg till ett annat band och hamnade på The Old Sound Got Cancelled när jag letade efter ett rockband och trodde jag hade kommit rätt. Med en trummis som är helt tokig och resten av bandet hänger på så går det fort, och det svänger.När dom kom till andra låten börjar jag ana ugglor i mossen, då kom nämligen de karakteristiska baktakterna från reggaen fram ordentligt. Jag skulle vilja kalla The Old Sound Got Cancelled för genreöverskridande och visst är dom riktigt bra i både rock och reggaegenren, vad jag kan avgöra av det jag hann höra innan jag var tvungen att leta rätt på det band jag skulle till egentligen. Jag hade gärna stannat och hört mer, hoppas kunna höra mer nästa gång istället.Betyg: *****
Band: The Old Sound Got Cancelled
Datum: 8 september 2012
Plats: Harrys – våning 3, Live At Heart
Ort: Örebro

 


Är du med i ett av banden eller av annan anledning vill  använda bilderna? LiveNews.se låter alltid banden använda bilderna lågupplöst med vattenstämpel helt gratis. Bilderna kan även köpas högupplösta.

Kontakta lotta(a)livenews.se vid frågor eller för fler bilder.


Våra senaste spelningar: