Live at Heart: The Majority Says
Publicerat den 9 september, 2012
The Majority Says är ett Linköpingband som spelar en väldigt bra och intressant popmusik. Det är många instrument som ska samspela för att skapa de melodiösa tonerna samtidigt som tyngre basgångar och trummor smälter in väldigt bra. Detta kompleteras med fler manliga vokalister som backar upp leadvokalisten Hanna Antonsons härliga och unika röst. Ni som inte direkt vet vilka The Majority Says är kan tänka er in i tv:s reklampauser, där har ni säkert hört bandets fantastiska låt ”114” spelas i reklamen för Viasat film.

Första gången jag såg dem live var för ett par veckor sen. Det var en väldigt bra spelning och hela bandet är en härlig sammansättning av musiker som fungerar väldigt bra live. Då var det inomhus och en sen kväll. Idag är klockan 15:30 på Järntorget i Örebro, det är strålande solsken rakt in på scenen och bandet ska framföra sina låtar akustiskt. Jag hinner tänka tanken: hur blir det här? Men redan vid första sekunden så lugnar sig mina tankar. The Majority Says behöver inte något mörker eller kväll utan kan leverera minst lika bra akustiskt. Tycker till och med att de olika instrumenten och inte minst de olika rösterna blir mer rena och tydliga än förra gången jag såg dem.  The Majority says framför bland annat redan nämnda ”114”, ”Dance to the beat”, ”Trouble” och ett par låtar till. Alla låtar är otroligt bra och jag ser fram emot deras nya album. De har senaste tiden spelat på flera festivaler och jag är helt säker på att vi kommer få se och höra mer av dem när de kommer inta fler scener över Sverige och resten av världen.

Betyg: *****
Band: The Majority Says
Datum: 8 september 2012
Plats: Järntorget, Live At Heart
Ort: Örebro

 


Är du med i ett av banden eller av annan anledning vill  använda bilderna? LiveNews.se låter alltid banden använda bilderna lågupplöst med vattenstämpel helt gratis. Bilderna kan även köpas högupplösta.

Kontakta lotta(a)livenews.se vid frågor eller för fler bilder.


Våra senaste spelningar: