Live at Heart: Seventribe
Publicerat den 8 september, 2012
Seventribe spelar i dag på en av festivalens större scener. Det är faktiskt garaget till Grand. Lokalen luktar sopor och ”barborden” är soptunnor med skivor på där man kan släppa ner flaskor i mitten. Vid något tillfälle åker faktiskt en bil förbi och ner i gästgaraget. På något sätt så himla rätt.Ikväll var det inte mycket folk i lokalen (uppskattningsvis högst något hundratal) och eftersom festivalen är lite för branchfolk så var publiken inte direkt röjjigt. Jag har haft förmånen att se Seventribe ett antal gånger tidigare och en vanlig konsert innehåller mycket moshpits, circelpits och alla andra varianter på ämnet man kan tänka sig. De uppmanar sina fans att bära hjälm, bara en sån sak. Att det var lite folk i publiken idag hindrar dock inte Seventribe från att göra sin grej, kötta! De utnyttjar hela lokalen till fullo och springer runt bland publiken.

De tunga tajta riffen uppmanar till headbanging och man känner riktigt hur det rycker i kroppen. Alla som gillar röjjig musik eller liveframträdanden måste någon gång under sin livstid se Seventribe, det är verkligen en upplevelse.

Betyg: *****
Band: Seventribe
Datum: 7 september 2012
Plats: Live At Heart
Ort: Örebro

 


Är du med i ett av banden eller av annan anledning vill  använda bilderna? LiveNews.se låter alltid banden använda bilderna lågupplöst med vattenstämpel helt gratis. Bilderna kan även köpas högupplösta.

Kontakta lotta(a)livenews.se vid frågor eller för fler bilder.


Våra senaste spelningar: