Live at Heart: Besserbitch
Publicerat den 9 september, 2012
Besserbitch ett väldigt spännande punk / hardcore band. Ljudbilden är i grunden väldigt hård med melodiösa inslag. Mer än en gång tycker jag mig dra liknelser med Guano Apes, både vad det gäller musik och inte minst frontvokalisten Elin Andrée underbara teknik som liksom Sandra Nasics har förmågan att låta rösten på ett snabb växlande sätt gå från rena till mer skrikiga toner , det passar så bra och det blir ju så jäkla rätt!

De spelar på Kaktus under Live at Heart i Örebro. Det är en jäkligt bra konsertsal för deras genre, en mörk och sliten källarlokal.  Man får en bra närhet till bandet och det enda jag egentligen saknar är det där svettiga totala kaosartade publikröjjet framför scenen. Kort sagt en jäkligt bra spelning och jag hoppas på att se och hör mer av dem inom en snar framtid.

Betyg: *****
Band: Besserbitch
Datum: 8 september 2012
Plats: Kaktus, Live At Heart
Ort: Örebro

 


Är du med i ett av banden eller av annan anledning vill  använda bilderna? LiveNews.se låter alltid banden använda bilderna lågupplöst med vattenstämpel helt gratis. Bilderna kan även köpas högupplösta.

Kontakta lotta(a)livenews.se vid frågor eller för fler bilder.


Läs alla inlägg om Besserbitch | Kaktus | Live at Heart 2012 | Örebro

Våra senaste spelningar: