Live at Heart: Almost Nature
Publicerat den 7 september, 2012
Almost Nature spelar gitarrbaserad rock med influenser från de stora klassiska 60- och 70-tals rockbanden, blandat med lite funk och hårdrock. Den första låten är på svenska, den är helt ny och det är första gången de spelar den live. De har bra låtar och med ett lite starkare PA till sången skulle det kunna låta riktigt bra. De avslutar med en annan riktigt ny låt ”Setting sun” som klockar in på runt 9 minuter.

Det luktar öl i den lysrörsbelysta källarlokalen, har vi bevittnat något klassiskt här ikväll? Jag vet inte, tiden får utvisa. Men bra var det! Håller verkligen tummarna för de här killarna.

Betyg: *****
Band: Almost Nature
Datum: 7 september 2012
Plats: Live At Heart
Ort: Örebro

 


Är du med i ett av banden eller av annan anledning vill  använda bilderna? LiveNews.se låter alltid banden använda bilderna lågupplöst med vattenstämpel helt gratis. Bilderna kan även köpas högupplösta.

Kontakta lotta(a)livenews.se vid frågor eller för fler bilder.


Läs alla inlägg om Almost Nature | Live at Heart 2012 | Örebro

Våra senaste spelningar: