Medows ever bleeding spelar i singer-songwriter genren och är i grunden Christoffer Wadensten som spelar gitarr och sjunger. Med sig har en klaviatur/övrigt/sångerska och en bassist. Han har en fantastisk röst och när de båda sjunger så kompletterar rösterna varandra väldigt bra.

Lokalen är Level som egentligen är en tapasrestaurang, men idag är den proppad med folk som dricker drinkar och öl. Ljudnivån är hög i lokalen men det är många som står tyst och lyssnar uppmärksamt på bandet. Vi får höra ”It’s us” som han berättar är en av de få kärlekslåtar han har skrivit. Det känns på musiken som att det är mer kärlek i musiken än vad kanske texten förmedlar, som på sista låten (där han för övrigt får publiken att nanna med) går refrängen ungefär: ”Everybody wants you… to go… away”. En kontrast mot den vackra musiken som gör det hela väldigt intressant och så mycket mer än bara vacker musik.

Betyg: *****
Band: Meadows Ever bleeding
Datum: 8 september 2012
Plats: Level, Live At Heart
Ort: Örebro

 


Är du med i ett av banden eller av annan anledning vill  använda bilderna? LiveNews.se låter alltid banden använda bilderna lågupplöst med vattenstämpel helt gratis. Bilderna kan även köpas högupplösta.

Kontakta lotta(a)livenews.se vid frågor eller för fler bilder.