Live at heart: Erik Emanon
Publicerat den 7 september, 2012

 

Klockan är 23:00 och Erik Emanon spelar på Level-scenen. Jag har lyssnat lite på hans musik tidigare, en fantastisk bra, mjuk och lugn men dansant elektro. Eriks röst är väldigt ren och den fungerar fantastiskt bra ihop med soundet som han och Dj Pillfight skapar. Musiken är lätt att ta till sig och jag tycker det är omöjligt att stå still när den ljuder ut ur högtalarna.

Killarna uppträder väldigt proffsigt med en härlig spelglädje och fantastisk utstrålning. De bjuder på sig själva och har en bra kontakt med publiken.

För mig var det här en riktig wow-upplevelse och jag blir förvånad om vi inte kommer höra Eriks underbara musik överallt där man kan tänkas höra bra elektronisk musik inom en väldigt snar framtid, och det ser jag fram emot, den här konserten gav mig en otrolig mersmak.

Betyg: *****
Band: Erik Emanon
Datum: 7 september 2012
Plats: Level, Live at heart
Ort: Örebro

Våra senaste spelningar: