Live at Heart: Billion Dollar Babies
Publicerat den 8 september, 2012

Billion Dollar Babies spelar melodisk hårdrock med mycket läder, svartmålade ansikten och långt hår. Det headbangas friskt och det känns fräscht att man valt den klassiska hårdrocksvägen med sången med höga toner istället för grawlandet som blivit så populärt på sistone. Jag tror inte att denna lokal någonsin varit så uppfylld av musiken, rummet är mättat med ljud, det går nästan att ta på den. Lokalen är nästan full och som bandet påpekade, det såg inte direkt hårdrock ut i publiken, men folk stannade och de gillade det. Hårspännen flög fritt i takt med musiken.

Jag kan inte låta bli att känna att de förtjänar en större, skitigare och svartare scen istället för en backdrop av modern mångfärgad konst mot en mintgrön vägg. Men på något sätt byter de ut stämningen i lokalen så man köper det. Kanske är det de svartmålade ansiktena, kanske är det läderrockarna eller helt enkelt musiken, men jäklar; det är hårdrock.


Betyg: *****
Band: Billion Dollar Babies
Datum: 8 september 2012
Plats: K1, Live At Heart
Ort: Örebro

 


Är du med i ett av banden eller av annan anledning vill  använda bilderna? LiveNews.se låter alltid banden använda bilderna lågupplöst med vattenstämpel helt gratis. Bilderna kan även köpas högupplösta.

Kontakta lotta(a)livenews.se vid frågor eller för fler bilder.


Våra senaste spelningar: