Live at Heart: Frantic Sunday
Publicerat den 7 september, 2012
Frantic Sunday placeras i genren pop, men jäklar vilket drag. Måste vara speed-pop i så fall! Sångaren står för en helt fantastisk energi och bra publikkontakt. De tappar inte farten ens när gitarren tystnar under stor del av en av låtarna med lite tekniska problem. The show must go on. Sångaren är klart begränsad av de korta sladdarna på den lilla scenen, han är överallt. De får igång publiken och även under deras lite ”lugnare” låtar så är det en fantastisk energi. Trummisen skulle lätt kunna få ett antal metaltrummisar att rodna.

Vi får höra ganska många låtar, men bland annat ”The city is listening” och ”the things we do”. 

Frantic Sunday känns unika och de har ungefär den effekt på mig som jag tror Red Bull försöker eftersträva. Blodet rusar i kroppen, energin vill liksom explodera i varje blodcell, man blir spattigt pigg och jäkligt glad. Det här måste jag se igen. 

Betyg: *****
Band: Frantic Sunday
Datum: 7 september 2012
Plats: Live At Heart
Ort: Örebro

 


Är du med i ett av banden eller av annan anledning vill  använda bilderna? LiveNews.se låter alltid banden använda bilderna lågupplöst med vattenstämpel helt gratis. Bilderna kan även köpas högupplösta.

Kontakta lotta(a)livenews.se vid frågor eller för fler bilder.


Läs alla inlägg om Frantic Sunday | K1 | Live at Heart 2012 | Örebro

Våra senaste spelningar: