Frantic Sunday på Hultsfred (Stockholm) 2013
Publicerat den 15 juni, 2013

Kosmiska krafter (jag körde fel, igen) gjorde att jag kom sent till Frantic Sundays spelning. Men jag är inte säker på att det är dåligt! Kontrasten blir ack så mycket tydligare när jag kommer in i tältet. Jag slås av en helt absurd energi. Det är mycket varmare i tältet än utanför och det luktar gammal gympasal.

Hela publiken hoppar, klappar, sjunger med och röjer. Kan man inte texten lär man sig den snabbt. De kan få vem som helst att sprudla av energi. Detta är, enligt mig, en av årets mest klockrena bokningar. Skulle jag boka en festival och fick välja fritt bland alla band i världen, ligger Frantic Sunday på topp fem. Lätt.

Just det: Hur man behandlar sina fans, det dyraste man har? Så klart möter man dem och pratar efteråt. Såklart!

<3


Betyg: *****

Band: Frantic Sunday

Datum: 15 juni 2013

Plats: Hultsfredsfestivalen i Stoxa, gula scenen

Ort: Stockholm

Arrangör: FKP Scorpio

Läs alla inlägg om Frantic Sunday | Hultsfred i Stoxa 2013

Våra senaste spelningar: