Rix FM Festival i Stockholm
Publicerat den 10 juni, 2012
Rix FM Festival turnerar Sverige runt med en gedigen artistlista. Idag hade turen kommit till Stockholm och Kungsträdgården. Festivalen är gratis och det är fullt med bland annat förväntansfulla ungdomar och föräldrar.

På scenen idag står Dead by April, Erik Hassle, James Morrison, Loreen, Moa Lignell, Agnes och Sons of.

 

Ola Lustig peppade inför fotbollen och körde sin EM låt. Svenska flaggor vajjade överallt. Brittiska James Morrison kör tre lite lugnare låtar, I won’t let you go, you give me something och på sista låten Up gör Anges honom sällskap. Mellan de stora artisterna får vi höra cover medlyn med de senaste låtarna som snurrar konstant i kanaler som Rix FM.

 

Jublet vet inga gränser när Danny Saucedo kommer in och kör tre låtar: Tonight, In the club och Amazing med sina dansare. Han berättar även att han skrev låten Amazing som en hyllning till sin kristna tro.

 

Den nya svenska superhjälten Loreen blev tvungen att ställa in sitt uppträdande på en tidigare Rix FM spelning men idag står hon på scenen med sitt första officiella uppträdande sedan hon kom hem från Ukraina och tog hem segern i Eurovision Song Contest. Det här har publiken väntar på och de svenska flaggorna vajjar högt när Loreen kommer ut och kör sin Euphoria i ett stort moln av rök.

 

Betyg: *****
Band: Dead by April, Erik Hassle, James Morrison, Loreen, Moa Lignell, Agnes och Sons of
Datum: 10 juni 2012
Plats: Kungsträdgården
Ort: Stockholm
Publik: Fullsatt
Läs alla inlägg om

Våra senaste spelningar: