Noice på Kalmarsalen
Publicerat den 6 oktober, 2023

NOICE PÅ KALMARSALEN

Fantastisk musik och tidsresa med Noice på Kalmarsalen.

När jag såg att Noice skulle spela i Kalmar så hade jag gissat att det skulle vara nära fullsatt, men det var mindre publik än jag räknat med. Men jäklar vilken show och konsert vi fick. Publiken var med på noterna och sjöng med högljutt, inte minst i låtar som ”En kväll i tunnelbanan”, ”Dolce Vita”, ”Du lever bara en gång”, ”I natt é hela stan vår” och kvällens sista låt ”Bang en boomerang”. Vi fick 1,5 timme konsert som förutom fantastiska låtar bjöd på korta underhållande berättelser av basisten Peo Thyren, en av bandmedlemmarna som var med när Noice grundades 1977. Berättelser som bland annat tog upp när dom var med i rocktävlingar, turnerade runt till olika folkparker, men även om resor till Mallorca, Östberlin och mycket mer.

En fantastisk konsertupplevelse där hela bandet bestående av Peo Thyren, Charlie Grönvall, Robert Klasen och John Person verkligen gav allt.

Artist: Noice

Datum: 6 Oktober 2023

Plats: Kalmarsalen

Ort: Kalmar

Läs alla inlägg om Kalmar | Kalmarsalen | Noice

Våra senaste spelningar: