Syster Sol & Hot This Year Band på Öland Roots
Publicerat den 14 juli, 2023

Det har blivit torsdag eftermiddag det är dags för Syster Sol & Hot This Years Band att inta Öland Roots Stora scen.  

Hot This Years Band är först ut på scenen och vi får ett instrumental intro innan Syster Sol, till publikens jubel kommer in på scenen och kör första låten “Make Sence”.

Syster sol har släppt så otroligt mycket bra musik och populära låtar, som jag hört på alla tänkbara platser, festivaler, fester, radio mm. Inte minst “Kärleksrevolt” som publiken tidigt i konserter ropar att dom vill höra. Men först får vi en bra blandning av låtar som “Full Fokus”,  “Vissa Cuts”, “Hetare Än Lava”, “Inte Som Det Verkar” och många fler,  gång på gång, låt efter låt upptäcker jag hur jag både gungar med i takten och sjunger med i texterna. 

Jag har sett Syster Sols konserter ett antal gånger tidigare och det är alltid en upplevelse, en fantastisk röst och scennärvaro och väldigt bra kontakt med publiken. Jag kan inte heller släppa att det är något extra och speciellt att se henne på scenen i den fantastiska miljön och inramningen som Öland Roots erbjuder. Helhetsintrycket bjuder på så mycket mer än bara den fantastiska musiken. 

Syster Sol hyllar sina medmusiker på scenen som hon berättar ha spelat tillsammans med i 20+ år. Hon nämner och hyllar även Öland Roots och alla besökare, hon är väldigt glad och tacksam att arrangör och publik gång på gång vill ha henne tillbaka och efter ännu en fantastisk konsert längtar jag redan efter att se Syster Sol live igen, gärna tidigare men inte minst på Öland Roots nästa sommar.  

Konserten avslutas när vi fått en sån där härlig och oförglömlig sommarkväll när publiken sjunger med till extranumret “Kärlekesrevolt”.

Artist: Syster Sol & Hot This Year Band

Datum: 13 juli, 2023

Plats: Stora Scen, Öland Roots

Ort: Sandbergen

Våra senaste spelningar: