Etzia & Hot This Year Band på Öland Roots
Publicerat den 13 juli, 2023

Hot This Year Band står redan på scenen och till en början hör man bara Etzias röst ur högtalarna, sen kommer hon plötsligt inspringande på scen, med en enorm självsäkerhet och energi som är något långt över det vanliga drar konserten igång på allvar. 

Jag kan direkt erkänna att jag inte hade någon direkt koll på Etzia, namnet klingar bekant men mer koll än så har jag inte. Jag har läst på wikipedia och i Öland Roots bandpresentation att hon hade sin reggaedebut redan 2008 och turnerat internationellt i Europa, Afrika och Jamaica  samt samarbetat med artister som Sean Paul, Charly Black mfl. Med den vetskapen går jag till konserter för att jag är nyfiken och känner att det är goda chanser att uppleva en för mig ny artist och förhoppningsvis få en jäkla bra konsertupplevelse och mycket riktigt får jag det.

Jag kan inte låtarnas titlar men konserten är så jäkla bra, full av energi, otrolig publikkontakt och Etzia har en bra balans i musik och mellansnack. När låten ”I Am A Woman” presenteras då når publikens jubel en ny nivå. Så det jag ska göra nu är att lyssna in mig mer på musiken och hoppas att jag kommer få se en Etzia konsert snart igen.

Artist: Etzia & Hot This Year Band

Datum: 13 juli, 2023

Plats: Stora Scen, Öland Roots

Ort: Sandbergen

Våra senaste spelningar: