Miss Li som sedan 2006 gett oss en enorm låtskatt med fantastisk musik intog tillsammans med sitt band Tower Stage.

Det är en fantastisk sommarkväll med solen rakt in på scen och det coola scenbygget som hänt sen sist jag såg Tower Stage. Miss Lis konsert har lockat fram en enorm publik framför scenen, och jäklar vilken konsert dom får. Det är fullt ös, massor av energi och en bra interaktion med publiken.

Vi får en bra blandning av nytt och äldre material. Jag hör Miss Li berätta om andra låten hon skrev på sitt piano och därefter till publikens jubel köra igång låten ”Oh boy”. Efter det blandas det upp med hit efter hit och naturligtvis får vi även Miss Lis nyligen släppta ”Våran sång” (Sveriges officiella fotbolls VM-låt).

 

Artist: Miss Li 

Datum: 29 juni, 2023

Plats: Tower Stage, Lollapalooza

Ort: Stockholm

Allt om Lolla23 här!