Det är betydligt svalare än igår, men strålande solsken och mycket folk när Jack Johnson från Hawaii, gör sin första konsert i Sverige och det gör han på Gröna Lunds stora scen. 

Jack Johnsons musik är alltid så jäkla bra och live framför den här stora publiken och hela inramningen gör det hela rent magiskt och så kan jag inte låta bli att tänka att: jäklar vilken sommar- /värme känsla det är i musiken och konserten. Det är en bra lättsam och skämtsam kontakt med publiken. Vi får en bra blandning av nya och äldre låtar. Jag har bättre koll på hans tidigare album och blir otroligt glad att vi under konserten får in låtar som ”Sitting, Waiting, Wishing”,  ”Taylor”, ”Upside Down”, ”Bubbel Toe” och många fler. Dom blandas in med massor av nytt som jag totalt har missat, inte minst senaste albumet ”Meet The Moonlight” som jag nu ska bekanta mig mer med. En otroligt bra konsertkväll och min obeskrivliga lycka, nära 20 år har gått sen jag hörde hans musik för första gången och äntligen har jag fått se Jack Johnson live. Hoppas verkligen inte det dröjer lika länge till nästa gång.

Artist: Jack Johnson

Datum: 8 Juni 2023

Plats: Gröna Lund

Ort: Stockholm