Chinchilla på Lollapalooza
Publicerat den 30 juni, 2023

Chinchilla är en brittisk singer-songwriter från London, hon stod på Lollapaloozas Tower Stage på torsdagen.

Redan klockan fyra på torsdagen råkade jag ut för det där som man älskar med festivaler. Man går förbi av misstag och redan 10 sekunder in i settet inser jag att det är bara springa till diket och fota.

Jag hade helt missat Chinchilla men hon övertygade mig direkt, hon pratar mycket på scenen och berättar bland annat att hon är förkyld. Hon är riktigt rolig att se live och bra på skiva. Under ett akustiskt set så går hennes band ut i publiken och tittar på showen istället för att hänga backstage.

Chinchilla har bra kontakt med publiken som tyvärr är alldeles för liten så här tidigt på dagen. Jag ser henne väldigt gärna på en festivalscen igen!

Artist: Chinchilla

Datum: 29 juni, 2023

Plats: Tower Stage, Lollapalooza

Ort: Stockholm

Allt om Lolla23 här!

Våra senaste spelningar: