Lars Winnerbäck i Saab Arena, Linköping
Publicerat den 2 november, 2019

Winnerbäck hade turnépremiär i Linköping ikväll. Som alltid när han kommer ”hem” får han ett varmt välkomnande i en fullsatt Saab Arena.

Lite sitter minnet kvar efter turnén han gjorde utomhus förra sommaren som var helt magisk. Riktigt de höjderna når inte årets turné. Känns lite trångt på scen även om det inte är artisten med den stora scenshowen så är han lite ihoptryckt när sju stycken ska samsas på en inomhusscen.

Det är en stillsammare upplaga i år. Den har absolut sina höjdpunkter så det går inte att vara besviken alls. Som när Elden drar igång kvällens första stora allsång och efter det Elegi så vet man att allt är som det ska igen. Måste även lyfta fram ”Hur och vem och vad” som är en av de mest tongivande låtarna på nya albumet. Den gör sig fantastiskt bra på scen och kommer troligen vara en av låtarna som alltid kommer vara med i Lasses setlist även i framtiden.

När avslutningen börjar närma sig och publikfavoriten Hugger i sten tar sina första toner så är Lasse i hamn med kvällen. Hade taket gått att lyfta hade det gjort det av trycket från publiken.

[yasr_overall_rating size=”small”]

Artist: Lars Winnerbäck

Datum: Lördag 2 November 2019

Plats: Saab Arena

Ort: Linköping

Läs alla inlägg om Lars Winnerbäck | Linköping

Våra senaste spelningar: