Royal Republic på Gröna Lund
Publicerat den 10 juni, 2019

Äntligen är Royal Republic tillbaka i Stockholm!

Det är fullt framför lilla scenen denna måndagskväll. Vi är många som tagit oss hit för att se Royal Republic igen. Bandet från Malmö har nyligen släppt sin femte studioplatta ”Club Majesty”.

En Royal konsert är alltid full av energi och rolig att vara på, även om vi i publiken kanske ibland var lite trötta så fick bandet fart på oss och det märks att de gör detta ofta. De är precis på väg ut på turné och har just nu ett 50-tal gig kvar i år, över hela Europa och de spelade häromdagen på Sweden Rock.

Vi får självklart höra hitsen vi kräver men även nya låtar. Nya låten ”Ann-Leigh” doftar 80-tal och Jonas Almén har bytt basen mot en keytar. Till låten ”Stop Movin'” kör vi massa små circle pits, fantastiskt roligt. Dom har en sällsynt förmåga att få igång publiken även till låtar man aldrig har hört. Förutom alla låtar som står på spellistan på sista bilden så fick vi både Iron Maidens ”Fear of The Dark” och Metallicas ”Battery”.

De lovar att komma tillbaka till Stockholm redan i december (säg inget, det är tydligen inte officiellt än). Det ser jag redan fram emot! Tills dess kommer jag peppa nya plattan.

[yasr_overall_rating size=”small”]

Artist: Royal Republic

Datum: 10 juni 2019

Plats: Gröna Lund

Ort: Stockholm

Läs alla inlägg om Gröna Lund | Royal Republic

Våra senaste spelningar: