Royal Republic på Bråvalla
Publicerat den 28 juni, 2013
Malmöbandet Royal Republic har turnerat i fyra år och står nu äntigen på Svensk scen igen.

Det levererar ett himla drag och låtar som ”Full Steam Spacemachine”, ”Tommy-Gun” och ”Underweare” får tältduken att lyfta. Det är mycket folk i tältet trots den grymt starka konkurrensen från Hoffmaestro på en av de största scenerna.

Till låten ”Molotov” får vi en förklaring, en molotov får man dricka om man fuckar upp. ”Drinken” består av det man kramar ur övriga bandmedlemmars underkläder efter giget… Finns tydligen klipp på Youtube…

De avslutar med ”Everybody Wants To Be An Astronaut” och ”The Royal”. Detta är riktigt jäkla bra, de är bra på skiva men live lyfter det helt klart ännu mer! Fantastiskt roligt och mycket, mycket bra interaktion med publiken!

Betyg: *****

Band: Royal Republic

Datum: 28 juni 2013

Plats: Bråvalla, Red Stage

Ort: Norrköping

Arrangör: FKP Scorpio

Våra senaste spelningar: