Flogging Molly på Debaser Strand
Publicerat den 6 februari, 2019

Bilder på Flogging Molly

Dagens konsert med celtic punk-bandet Flogging Molly på Debaser sålde slut på en vecka och förväntningarna är höga.

Support akt är Adam Nilsson (Tysta Mari, Stilett, Passagerarnas Rockorkester och Adam Nilsson & Insatsstyrkan) med kumpan. De skriver på en skiva tillsammans och vi får akustiska sånger med drogliberala texter.

Sedan är det dags för kvällens huvudakt, Flogging Molly. Det sjukt rutinerade sjumannabandet ger järnet från början och gör skäl för epitetet “Ett av världens bästa liveband”. Sångaren har fantastisk kontakt med publiken och vi får “Drunken Lullabies” redan som låt tre. Andra av mina favoriter blir “Requiem For a Dying Song”, “Float”, “Life Is Good” (titelspåret från senaste plattan från, 2017) och min absoluta favorit “If I Ever Leave This World Alive”. Andra nämnvärda låtar är nya låten Cruched där de vävde in ett medly med “R.E.S.P.E.C.T”, “Freedom” och “We will rock you”.

Den fullsmockad lokalen ger en intim känsla jag uppskattar mycket men jag misstänker att det var många som velat komma som inte fick biljett. Än en gång saknar jag Medis. 

[yasr_overall_rating size=”small”]

Artist: Flogging Molly

Suport: Adam Nilsson

Datum: 6 februari 2019

Plats: Debaser Strand

Arrangör: Live Nation

Ort: Stockholm

Bilder på Adam Nilsson

Våra senaste spelningar: