Västerbron på Debaser Strand
Publicerat den 22 december, 2018

Bilder på Västerbron

Det är fredagkväll innan långhelg och Västerbron med Tomma Intet inleder på bästa sätt.

Lokalen är uppskattningsvis halvfull men med bra stämning när Tomma Intet drar igång. Bandet från Göteborg har tidigare i år släppt första fullängdaren ”…And The fallen Universe” och för ett par dagar sedan släppte dom en video till låten “Madeleine” som handlar om mordet på Madeleine Delbom. Jag har inte sett Tomma Intet live tidigare men tycker de är riktigt bra och ser dem gärna igen.

Västerbron går på och öppnar med låtarna “Svartvitt” och “Nya Sverige” från deras tredje fullängdare ”Flyktbeteendevetenskap” som kom tidigare i år och detta är deras enda Stockholmsspelning för i år.

Förutom låtar från nya plattan får vi bland annat “Ännu en dag förgäves” och “Du visste vad du ville göra men du gjorde inget” från debutplattan “Idiotologi” (2014). Vi får “Flytta isär” “Död för mig” och “Vilse i varuhuset” från plattan “Till vilket pris som helst” (2016) och sista låten ut för ikväll blev “Slagen av tanken”.

Västerbron spelar i ganska exakt en timme och femton minuter men tiden går alldeles för fort. De verkar ha riktigt roligt på scenen och jag får höra alla mina favoritlåtar. Det är bra stämning, publiken sjunger med och mina personliga höjdpunkter för kvällen blir “Död för mig” och “Vilse i Varuhuset”. Kort sagt kan man säga att jag vill ha mer av Västerbron och gärna NU!

Vill du läsa om vad vi skrivit om bandet tidigare så kolla in taggen Västerbron.

Artist: Västerbron

Support: Tomma Intet

Datum: 21 december 2018

Plats: Debaser Strand

Ort: Stockholm

Bilder på Tomma Intet

Läs alla inlägg om Debaser Strand | Tomma Intet | Västerbron

Våra senaste spelningar: