Viktor & The Blood på Debaser Strand
Publicerat den 19 mars, 2014
Det är ganska många som har trotsat det hemska slaskvädret ikväll för att se Viktor & The Blood och Västerbron (bandet alltså-själva bron finns några hundra meter bort, oavsett väder).

Jag har inte sett Västerbron tidigare och de har precis släppt sin första singel. Den heter ”Om du säger det så är det så” och de har ett debutalbum är på gång. Med en härlig scennärvaro och ett gäng bra låtar är detta ett band jag kommer hålla ögonen efter.

När Viktor & The Blood går på har lokalen fyllts ytterligare. I somras hade de den inte så lilla äran att vara förband till Bon Jovi på Stockholms Stadion. Jag har sett frontmannen Viktor Norén tidigare i Sugarplum Fairy och känner mycket väl igen den fantastiska scennärvaron.

Vi får höra ett antal låtar och ”Live For A Better Day” tillägnas Kristian Gidlund. Jag har tyvärr inte möjlighet att stanna hela konserten men jag hoppas innerligt att jag får se mer av dem snart igen.

Huvudband: Viktor & The Blood

Support: Västerbron

Datum: 19 mars 2014

Plats: Debaser Strand

Ort: Stockholm

Arrangör: Debaser

Bilder på Västerbron:

Våra senaste spelningar: