Thirty Seconds To Mars på Gröna Lund
Publicerat den 20 augusti, 2018

Ikväll fick vi uppleva en fantastisk och minnesvärd konsert när Thirty Second To Mars intog Gröna Lunds stora scen.

Vi har kommit mer en halvvägs in i Augusti och mörkret lägger sig tidigare än för några veckor sen. Kvällarna börjar bli svala, det kändes tydligt när vi stod och väntade på att Jared och Shannon Leto, bröderna som bildar bandet Thirty Seconds To Mars. Strax efter klockan 20:00 till publikens jubel slår Shannon sig ner bakom trummorna och musiken kommer igång med enorm styrka, strax efteråt, till ännu större jubel kommer den karismatiska Jared Leto in och från första sekund har han fångat publiken, som sjunger med i varje låt och följer varje vink han ger, allt från att sjunga med, dansa fuldans, plocka upp personen från publiken upp på scenen, händer i luften, ja publiken gör som den bli tillsagt och det är en fantastiskt häftig upplevelse.

En konsert med Thirty Seconds To Mars är väldigt speciellt och jag kan inte finna andra ord än att det är en så jäkla bra, mäktig och häftig partyupplevelse, där Jared är fantastiskt underhållande partygeneral som dessutom får ett lyft och jäkla energi av musik dom skapat och inte minst Shannons trummande, utöver detta så blir det ytterliggare partyhöjande känsla när det kastas ut mängder av stora ballonger över publiken och konfetti som regnar ner över publiken.

Konserten pågår lite drygt 90 minuter och vi får en bra mix av gamla och nya låtar som till exempel: ”Walk On Water”, ”Kings and Queens”, ”Up in The Air”, ”The Kill” och konserten avslutas med ”Closter To The Edge”, en scen fullsatt av personer från publiken och i ett konfettiregn. Ännu en gång har jag sett Thirty Seconds To Mars, går där ifrån med ett sånt där fånigt leende som man får när man befinner sig i obeskrivligt lyckorus och tänker: hoppas verkligen jag får se dom snart igen!

Artist: Thirty Seconds To Mars

Datum: 20:e Augusti 2018

Plats: Gröna Lund

Ort: Stockholm

Läs alla inlägg om Gröna Lund | Thirty seconds to mars

Våra senaste spelningar: