Ska´n´ska på Lasse i Parken
Publicerat den 28 juni, 2018

Ikväll intog Ska´n´ska ett fullsatt Lasse i Parken med sin fantastiska ”SKA-LATIN-BALKAN-PUNK-PARTY!” och jo, det är så dom beskriver sin musik på Facebook och bättre än så går det inte beskriva.

Det är en varm sommarkväll och det är riktigt fullsatt hos Lasse i Parken, jag ser även fullt av folk som samlats runt platsen och eftersom att det är fullsatt så funkar det nog helt okej att lyssna utifrån också. Scenen är liten och det är trångt för dom totalt 10 musikerna, men vad gör det, när det är så galet samspelt?  Som alltid går Ska´n´ska stenhårt ut och sen bara ökar feststämningen mer och mer allt eftersom konserten fortgår. Framför scenen är det ett konstant, helt fantastiskt och intensivt tryck på publiken, golvet gungade något enormt och som alltid blir man genomsvettig och hamnar i ett obeskivligt lyckorus.

Att beskriva en konsert med Ska´n´ska är så gott som omöjligt, men enormt bra spelglädje och ett jäkla party är vad man får och måste egentligen upplevas. Vi fick veta att imorgon (eller ja, medan jag skriver detta) släpps nya låten ”Boom” på Spotify, därefter fick vi höra den live, förutom den fick vi en bra blandning, bland annat: ”Ya Basta”, ”Money”, ”FRA”, och många fler av deras fantastiska låtar.

Känner man att den här genrebeskivningen är något som man gillar, så kolla in Ska´n´ska på Spotify och har ni möjlighet att se dom live och vill uppleva en konsert med ett jäkla röj, partystämning och inte har något emot att gå från konserten genomsvettig, då är det här något man absolut inte får missa!

Artist: Ska´n´ska

Datum: 28:e juni 2018

Plats: Lasse i Parken

Ort: Stockholm

Läs alla inlägg om lasse i parken | ska´n´ska

Våra senaste spelningar: