Mustasch på Putte i Parken, Stockholm
Publicerat den 23 juli, 2016

Mustasch är ett av Sveriges största metalband och ikväll står dom på Putte i Parkens scen i Kungsträdgården i Stockholm.

Festivalen som turnerar runt i Sverige har kommit till ett sommarstockholm som är rätt öde på det stora hela så att festvialområdet inte fylls upp är kanske ingen överraskning. Mustasch har dock en hel del trogna fans på plats längst framme vid scenen och sjunger med i alla låtarna.

Ralf Gyllenhammar (mannen med Rösten) är som vanligt väldigt underhållande och har riktigt bra kontakt med publiken. Musiken mullrar på bra i maggropen och byxorna fladdrar av bastonerna. Det senaste tillskottet, trummisen Robban Bäck, presenteras och kör ett litet solo. Sista låten ut blir ”Double Nature” och i alla fall jag har fått en välbehövlig dos av bastungt muller.

[yasr_overall_rating size=”small”]

Artist: Mustasch

Datum: 22 juli 2016

Festival: Putte i Parken

Plats: Kungsträdgården

Ort: Stockholm

Läs alla inlägg om Mustasch | Putte i Parken

Våra senaste spelningar: