Maria Andersson på Putte i Parken, Stockholm
Publicerat den 24 juli, 2016

Maria Andersson har kommit till Putte i Parken, stockholmsversionen.

Maria Anderssonsläppte debutplattan Succession tidigare i år, före det har honhaft en lång karriär med Sahara Hotnights. Det har varit en riktigt varm dag och den sjunkande solen ligger rakt in på scenen.

Det är finstämd och soft indiepop, låten ”End of Conversation” rullar flitigt på vissa radiostationer. Det är riktigt bra och hon känns så himla självklar på något sätt, som att hon och musiken alltid borde funnits där och fyller ett tomrum jag inte visste fanns. Jag ser fram emot att följa en fortsatt lång och framgångsrik karriär.

[yasr_overall_rating size=”small”]

Artist: Maria Andersson

Datum: 23 juli 2016

Festival: Putte i Parken

Plats: Kungsträdgården

Ort: Stockholm

Läs alla inlägg om Maria Andersson | Putte i Parken

Våra senaste spelningar: