Jill Johnson på Kalmarsalen
Publicerat den 25 mars, 2018

Ikväll avslutade Jill Johnson sin turné ”That’s life” med en slutsåld extrakonsert i Kalmarsalen.

Det vara en helt otrolig konsertupplevelse där Jill Johnson under cirka 90 minuter tar oss med på en tidsresa, där hon hyllar sina personliga musikikoner. Vi fick bland annat höra Cyndi Laupers ”Time After Time”, Stevie Wonders ”For Once In My Life”, Dolly Partons ”Jolene” och många många fler.

Det var en helt underbar mix av låtar som presenterades tillsammans med ett storband och inslag av teater och akrobatik. Väldigt annorlunda mot när jag sett konserter med Jill Johnson tidigare, det här var något helt annat och utöver en traditionell konsert var det en fantastisk show som jag lagt på minnet och kommer drömma mig tillbaka till många gånger framöver.

Artist: Jill Johnson

Datum: 25:e Mars 2018

Plats: Kalmarsalen

Ort: Kalmar

Läs alla inlägg om Jill Johnson | Kalmarsalen

Våra senaste spelningar: