Konsert med Jill Johnson och Liz Rose i Kalmarsalen.

Jag har sett konserter med Jill Johnson ett flertal gånger och alla gånger går jag från konserten i ett lyckorus, det är helt enkelt bara så jäkla bra. Ikväll bjöds det på en mer avskalad och intim konsert än jag sett tidigare, dessutom har Jill med sig låtskrivaren och goda vännen Liz Rose. Liz var för mig en ny bekantskap och från scenen blir vi inbjudna i samtal med mycket glädje och värme, om allt från tokiga ungdomsäventyr, gemensamma minnen och hur det på olika vis har lagt grunden för låtar som framförs.

Väldigt underhållande och så jäkla bra, musiken var som alltid helt fantastisk och ännu en gång lämnar jag en Jill Johnson konsert med ett leende på läpparna och hoppas att det inte dröjer allt för länge till nästa gång.

Artist: Jill Johnson & Liz Rose

Datum: 12:e februari 2020

Plats: Kalmarsalen

Ort: Kalmar