Rival Sons på Gröna Lund
Publicerat den 18 augusti, 2017

Rival Sons är tillbaka i Stockholm och spelar på Gröna Lund denna mulna augustikväll.

Rival Sons från Los Angeles har varit igång sedan 2008, de har släppt sex fullängdare och 2016 släpptes ”Hollow Bones”. Det är åttonde gången Rival Sons spelar i Stockholm, enligt Gröna Lunds Alex och det är näst sista spelningen på turnén. De hade vädret emot sig under dagen så det är inte fullspäckat, uppskattningsvis ca 2-3000 personer. Musiken kan nog bäst beskrivas som bluesig hårdrock som andas mycket av 60-70 tal.

Sångaren Jay Buchanan predikar mellan låtarna till bluesriff, han predikar om förlåtelse i dagens globala värld och de spelar den lugna låten ”Where I’ve Been”. Buchanan framför den med inlevelse, känsla och mot slutet ligger han på scenkanten och sjunger.

Innan sista låten får vi ett långt tacktal till alla som varit inblandade och sedan får vi så klart hiten ”Keep on Swinging”. Jag går där ifrån riktigt nöjd, en riktigt bra fredagkväll!

[yasr_overall_rating size=”small”]

Artist: Rival Sons

Datum: 18 augusti 2017

Publik: ca 2-3000

Plats: Gröna Lund

Ort: Stockholm

Läs alla inlägg om Gröna Lund | Rival Sons

Våra senaste spelningar: