Rival Sons på Bråvalla
Publicerat den 27 juni, 2013
Rival Sons är första bandet ut på största scenen och de har, enligt mig, fått en tråkig starttid. När det fortfarande är folk som står i kö för att komma in så går bandet på scen och inleder med sin bluesiga rock. Den lilla publik som står längst fram är dock hängivna och sedan bandet startades 2008 har deras publik ökat stadigt.

Dem levererar ösiga låtar blandat med lugnare partier, och publiken fylls sakta med säkert på under tiden dem spelar. Många som är på väg förbi stannar upp och fastnar under några låtar innan dem driver vidare över festivalområdet.

Överlag så är spelningen rätt lugn, vilket till stor del beror på publiken som inte riktigt vaknat ordentligt än, för bandet själva har ett härligt drag på scenen.

Betyg: *****

Band: Rival Sons

Datum: 27 juni 2013

Plats: Bråvalla, Blue Stage

Ort: Norrköping

Arrangör: FKP Scorpio

Läs alla inlägg om Bråvalla | Bråvalla 2013 | Norrköping | Rival Sons

Våra senaste spelningar: