Jill Johnson på Rävspelet, Fredriksskans i Kalmar
Publicerat den 27 augusti, 2017

Ikväll är det turnéavslutning för Jill Johnson & Bandet som firar 10 år. Det görs en härlig augustikväll i ett vackert grönområde inför mestadels sittande publik i Kalmar.

Först ut att inta scenen är Eric Gadd, med endast en gitarr och sin fantastiska röst intar han scenen som upplevs väldigt stor när han sitter ensam på den. Vi får en fantastisk blandning av låtar med allt från ”Do You Believe In Me”, ”My Personality” och många fler av hans gamla hits till låtar nyare låtar som ”Stay Away Från Mig” och många fler.

Efter Eric Gadd är det dags för Jill Johnson med band att inta scenen och åtminstone under några låtar så samlas delar av publiken framför scenen och det sjungs och dansas med till låtarna, en härlig feststämning. Jill är på ett strålande härligt humör, pratar och skämtar med publiken mellan låtarna. Även här får vi en bra blandning av låtar och tempoväxlingar, vi får bland annat höra nya låtar som ”Rodeo”, ”Love Is The Devil” och ”We Can Sleep It Off”, men även äldre låtar som ”White Lightning”,  ”The Chill” och ”Open Your Heart” (Jills tolkning av Tommy Nilssons ”Öppna Din Dörr”, från tv-programmet ”Så mycket bättre”) och många, många fler låtar.

En härlig sensommarkväll och två fantastiska konserter att minnas länge.

Artist: Jill Johnson

Support: Eric Gadd

Datum: 26:e Augusti 2017

Plats: Rävspelet, Fredriksskans

Ort: Kalmar

Läs alla inlägg om Eric Gadd | Jill Johnson | Rävspelet

Våra senaste spelningar: