Biffy Clyro på Gröna Lund
Publicerat den 8 augusti, 2017

Äntligen är Biffy Clyro tillbaka i stan och de spelade på Gröna Lund denna ljumma tisdagkväll i augusti!

Jag ska inte låtsas att detta är en objektiv recension, jag är ett superfan och dom kan inte göra något fel.

Sin vana trogen öppnade de med ”Wolves of Winter” och det är ös direkt. Det är riktigt mycket folk på plats, men på inget sätt fullt, jag uppskattar att det är 5-6 000 personer. Publiken är med, man hamnar sällan på en Biffy Clyro konsert av misstag, så de som är på plats är riktiga fans. Man kan låtarna och sjunger med, jag tycker även det rör sig även mer i publiken än vanligt.

Sista bilden i bildspelet visar setlisten, den följdes någorlunda men tillexempel ”Machines” byttes ut mot ”God and Satan”. Mest allsång fick vi så klart på ”Many of Horror”. Mest förvånad blev jag över ”All The Way Down” från plattan ”Vertigo of Bliss” (2003) och låten som fastnade i huvudet är ”Who’s got a match?”.

Jag blir alltid så glad på en Biffy Clyro konsert, man är med likasinnade och jag är glad att bandet turnerat så pass mycket att man kan få sig nästan en årlig dos. Längtar så klart redan till nästa gång!

[yasr_overall_rating size=”small”]

Artist: Biffy Clyro

Datum: 8 augusti 2017

Publik: Ca 5-6 000

Plats: Gröna Lund

Ort: Stockholm

Läs alla inlägg om Biffy Clyro | Gröna Lund

Våra senaste spelningar: