Biffy Clyro på Lollapalooza
Publicerat den 4 juli, 2022

Det skotska rockbandet Biffy Clyro är äntligen tillbaka i Sverige!

Jag sticker inte under stolen med att det här är mitt favoritband, så att säga att jag har sett fram emot den här konserten länge är en underdrift. Det spritter i hela mig.  

Vi får så klart en blandning av nytt, gammalt och mitt emellan och det energifyllda setet är över alldeles för fort. Men som tur är kommer dom tillbaka till Stockholm den 30 september då de spelar på Fållan, en sån där spelning som blivit uppskjuten ett antal gånger. Jag längtar redan och det känns som att detta var en försmak inför den spelningen.

Artist: Biffy Clyro

Scen: Park Stage

Datum: 3 juli, 2022

Festival: Lollapalooza Stockholm

Läs alla inlägg om Lolla 22. 

Våra senaste spelningar: