Miriam Bryant på Peace & Love
Publicerat den 7 juli, 2017

Miriam Bryant intar Peace & Loves största scen Utopia på torsdagkvällen.

Hon inleder lugnt med titelspåret från plattan från 2013 ”Raised in Rain” och sedan bär det av. Det är riktigt mycket folk på plats men det blir inte trångt på den enorma planen framför scenen.

Vi får höra en ny version av ”Black Car” som heter ”Svart Bil” och är arrangerad tillsammans med David Larsson (bl.a. The Royal Concept) som även spelade keys ikväll. Det känns som att hitsen avlöser varandra på den en timmen och en kvart som hon spelade och sista låten ”Ett sista glas” får riktigt mycket allsång.

Bryant är som alltid personlig med sin publik och vi får veta att detta år är ett bättre år på Peace & Love än förra för hon har gjort sig av med mycket självhat och istället börjat lita på sig själv och sina beslut. Det låter vettigt i den ljusa dalanatten.

[yasr_overall_rating size=”small”]

Artist: Miriam Bryant

Datum: 6 juni 2017

Plats: Utopia, Peace & Love

Ort: Borlänge

Läs alla inlägg om Borlänge | Miriam Bryant | Peace & Love 2017

Våra senaste spelningar: