Miriam Bryant på Bråvalla
Publicerat den 1 juli, 2017

Miriam Bryant lyser ikapp med solen.

Miriam Bryant är den ocensurerade och kaxiga göteborgaren som blev folklig i och med sin medverkan i Så mycket bättre 2015. Innan dess hade hon dock hållit på med musik sedan flera år tillbaka, och nått framgångar med bland annat sin singel ”Push, Play”. Idag går hon på scen med en helium-ballong i form av en enhörning och iklädd en lika skön som eklektisk outfit. Med attityd och ett stort leende så tar hon för sig av scen på ett självklart sätt. Publiken som samlats framför scen består av människor i alla åldrar och går från de som skriker och sjunger med längst fram till de som ligger utsträcka i gräset och njuter av stämningen.

Artist: Miriam Bryant

Datum: 1:a Juli 2017

Scen: Panorama

Ort: Norrköping

Arrangör: FKP Scorpio

Våra senaste spelningar: