Hopsin på Debaser Strand
Publicerat den 28 februari, 2017

Rapparen Hopsin från Panorama City är släpper albumet “Savageville” till våren, förra plattan “Pound Syndrome” kom 2014 och med den i bagaget förväntas nya släppet bli ännu bättre. De fyra singlarna som släppts har fått mycket bra kritik av fansen och vi är grymt taggade.

Redan innan insläpp är det kö på utsidan av Debaser Strand, väl inne är det helt fullsatt och lokalen fylls med värme av den dansglada publiken. Hopsin intar scenen med introt på “Crown me”, belysningen är bra och ljudet är grymt! Hopsin kör en skön blandning av gamla och nya låtar han släppt under sina 9 år som artist vilket är riktigt roligt.

Låtar som sticker ut speciellt denna afton är “Ramona” där Hopsin tar upp en tjej på scen för att vara med på låten, lite senare frågade han publiken efter 3 fans som vill sjunga varsin vers på låten “Sag My Pants”, de sköter det snyggt och publiken älskar det. Sedan får vi en gammal låt om hans gamla skivbolag “FV till i die” som görs om till hans nya skivbolag “UP till i die”

Jag är i allmänhet väldigt nöjd över förväntan med spelningen då Hopsin visar tydligt att han brinner för det han gör på scenen med en otrolig energi och utstrålning som gör att man inte kan gör annat än ha roligt och jag längtar redan tills nästa gång vi får chansen att se Hopsin på svensk mark igen!

Över alla förväntningar levererar förakten Token en enastående show trots att han bara har släppt 1 album och inte varit i Sverige innan. Publiken är imponerad och ger jubel efter jubel på hans sjukt snabba rim och verser, skulle inte förvåna mig alls om vi ser honom på större arenor i framtiden.

Som encore gick Token av från scenen och körde en freestyle mitt i publikhavet och alla nya fans samt en stor crowd surf över publikhavet vilket blev en riktig succé.

Bild och text av Stefan Jämtgren

Artist: Hopsin

Support: Token

Datum: 27 februari 2017

Plats: Debaser Strand

Ort: Stockholm

Bilder på Token

Läs alla inlägg om Debaser Strand | Hopsin | Token

Våra senaste spelningar: