Mando Diao har kommit till Stockholm och Gröna Lund!

Mando Diao med rötterna i Borlänge spelar något vi kanske kan kalla indierock i grunden men med en stor vilja att experimentera, nyligen gjorde de tillexempel braksuccé med att tonsätta Gustav Frödings texter till vackra visor.

Vi får en blandning av låtar med ”Strövtåg i Hembygden”, ”Miss the moon” från första plattan, ett par nya låtar bland annat ”Hit me With a Bottle” som har bra gung och får får bra publikrespons.

 

Som anslutning får vi ”Gloria” och ”Dance with Somebody”. Det är också de låtar som får igång publiken mest och stämningen blir riktigt hög. Det blir ännu en trevlig sensommar kväll med fint väder och bra musik på Grönan.

Artist: Mando Diao

Datum: 2 september

Plats: Gröna Lund

Publik: Massor men inte fullt

Ort: Stockholm