Skinny Lister på Bråvalla
Publicerat den 1 juli, 2016

Dagens upptäckt blir party-folkbandet Skinny Lister från London som spelar riktigt tidigt på Junoscenen.

Det är första gången de spelar i Sverige och enligt den väldigt vetenskapliga undersökningen ”Hur många har vi träffat förr?” så har endast två personer i publiken sett dem tidigare. Musiken är glad, energirik och bjuder upp till dans. I publiken uppstår spontan armkroksdans och styrdans. Sångerskan Lorna Thomas ger sig ner i publiken och dansar hon med.

När man läser beskrivningen ”det vildaste partybandet du någonsin kommer att se live” så har dom inte fel, men det blir lite mer barntillåtet än det antyds. Detta är riktigt roligt och fyllt av energi, vill jättegärna se dem igen!

 


Text: Liselott Lindberg

Bilder: Christer Tille

[yasr_overall_rating size=”small”]

Artist: Skinny Lister

Datum: 1 Juli 2016

Plats: Juno, Bråvalla

Ort: Norrköping

Läs alla inlägg om Bråvalla | Bråvalla 2016 | Skinny Lister

Våra senaste spelningar: