YouMeh på Bråvalla
Publicerat den 2 juli, 2016

Det svenska RnB-kollektivet You-Meh håller i fredagens andra fest i The Green Door Project*-tältet.

Artisterna byter av varandra (om det går att säga så, de är alla på scenen hela tiden och körar, blåser såpbubblor och dansar ihop) i ordningen Leslie Tay, Kristian Florea och Cherrie. I tältet är det varmt och härligt. På scenen är det lekfullt och charmigt. Det är bara kärlek här ikväll.

*T he Green Door Project – Bråvalla Edition är ett samarbete mellan RMH Sweden, klädmärket This is Sweden och kreatörerna Mahoyo. Under festivalen kör de två fester om dagen med det gemensamma temat ”Busy creating the Future”.

Artist: Leslie Tay, Kristian Florea och Cherrie

Datum: 1 juli

Plats: Green Door Project-tältet på Bråvalla

Ort: Norrköping

Våra senaste spelningar: