Future Idiots på Norrehus
Publicerat den 8 maj, 2016

Klippanbaserade Future Idiots höll på lördagskvällen releasepartyt för sitt kommande album på Norrehus i Klippan.

Inför en blandad publik bestående av släkt, vänner, fans och andra musikintresserade inledde bandet med en visning av videon till ”This isn´t D&D”(både video och album har officiellt släppdatum 10/5).

Bandet klev sen upp på scenen och spelade i första setet samtliga låtar från sitt kommande album ”Murphy´s Law” inför en entusiastisk publik. Bandet beskrev i en intervju med LiveNews sin musik som en blandning av Blink-182, Green Day och Offspring och det stämmer verkligen. Om man gillar de banden så är ”Murphy´s Law” nånting för er.

Under andra setet körde Future Idiots en blandning av sitt eget material och låtar från coveralbumen ”Grand Theft Audio 1-3”. Fullt ös hela vägen och publiken dansade och log. Det bildades till och med vad som bandet i mellansnacket kallade ”en liten mosh pit” framför scenen.

[yasr_overall_rating size=”small”]

Artist: Future Idiots

Datum: 2016-05-07

Plats: Norrehus

Ort: Klippan

Läs alla inlägg om Future Idiots | Klippan | Norrehus

Våra senaste spelningar: