Lisa Lystam Family Band på Norrehus
Publicerat den 23 april, 2016

Lisa Lystam Family Band fyller scenen och Norrehus med blues.

1 april släppte Lisa Lystam Family Band sitt album ”Give You Everything” och vi får under kvällens två set på Norrehus bland annat höra merparten av låtarna därifrån. Bluesmagasinet Jefferson har utsett 24-åriga Lisa Lystam till det största stjärnskottet inom svensk blues. Hon har fått mängder med utmärkelser och stipendier och har representerat Sverige i blues-EM. Det är svårt att tro att Lisa Lystam bara är 24 år när man hör med vilken säkerhet hon sjunger.

Lekfullhet är inte ett ord jag i vanliga fall tänker på i samband med blues, men med det här unga och samspelta bandet passar det faktiskt in. Som vanligt är musik bäst live, och det gäller inte minst för Lisa Lystam Family Band, och ska jag nämna något speciellt så säger jag bara: bassolot i Try Try Try. Gå och lyssna själva ifall ni får möjlighet!

 

 

 

[yasr_overall_rating size=”small”]

Artist: Lisa Lystam Family Band

Datum: 2016-04-22

Plats: Norrehus

Ort: Klippan

Arrangör: Norrehus

Våra senaste spelningar: